Kategorier

Metallsökare Maggie

Metallsökare Maggie

Kombinerar fördelarna från både GA-92XTd samt GA-52CX

Exkl.moms

14705:-

Lägg till i varukorg:

  • Modell: MAGGIE
  • Sökord: 

  • Metallsökare, Maggie, Schonstedt


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Metallsökare "Maggie"

MAGGIE är en ny metallsökare från Schonstedt som kombinerar fördelarna från både GA-92XTd samt GA-52Cx.

Den har samma pistolhandtag, kontroller & display som GA-92XTd och har en fast sensorstav av nästan samma längd som GA-52Cx. MAGGIE levereras med en mjuk vadderad väska med axelrem vilket gör den lätt att bära med sig i fält.

Den har likvärdiga prestanda som GA-52Cx och är det perfekta hjälpmedlet för att hitta tomtrör, fixpunkter, pk-spik,ventilspindlar, däckslar och brunnslock.

Den är lämplig att använda för professionella användare inom VA/gatukontor, lantmäteriet, mätingenjörer, gräv & markentreprenörer. Metallsökare MAGGIE kan detektera ett tomtrör ner till 1,5 meters djup! Instrumentet reagerar enbart på magnetiska material som järn & stål men inte på koppar, mässing, aluminium eller andra icke-magnetiska metaller.

Metallsökare MAGGIE är väldigt robust och enkel att använda, bara två justeringsrattar, På/Av-Känslighetsratt och Volymkontroll sitter väl synliga på instrumentets ovansida.En stor digital visare indikerar signalstyrka, batterinivå samt föremålets magnetiska polaritet. Svensk användarguide ingår.


Kunder som köpt denna produkt köpte även...