Geofix E-handelssida

Kategorier

Erbjudanden

Algiz 10X - Ver 3
Algiz 10X - Ver 3
28899:-  26009:-


Geofix E-handelssida

Välkommen till vår webbshop med ett stort utbud av mättillbehör, förbrukningsvaror och mätutrustning. Vi tillhandahåller allt ni behöver för att lyckas med era projekt!

Geofix AB håller stängt 17-18 januari

Den 17-18 håller vi stängt på Geofix AB för våra utvecklingdagar. Våra butiker kommer att vara stängda under tiden och växeln kommer inte att vara öppen.

Vi hänvisar er till i webbshopen för beställningar. Ni kan använda vår chattfunktion på webbshopen eller mejla era frågor till info@geofix.se


I över 30 år har Geofix tagit hand om våra trogna kunder som förlitar sig på vår expertis inom allt från laserinstrument, övervaknings- och mätutrustning till instrumentväskor, mjukvara och verktyg. Vi har även uthyrning av olika verktyg, instrument och tillbehör. Vårt team av erfaren personal finns här för att hjälpa dig.

Störningar i webbshopen 13/6. Vi har problem att visa våra produktsidor. Det medför att det inte heller går att lägga någon order via shopen idag .

Ring vårt växelnummer 013-15 44 44 eller mejla till info@geofix.se för att lägga er order. Vi jobbar på att åtgärda dessa störningar så snart som möjligt. Tack för ert tålamod.