Kategorier

Geofix E-handelssida

Välkommen till vår webbshop med mättillbehör och mätutrustning. Allt du behöver som mättekniker/mätningsingenjör!

 

Nu handlar du som kund ännu säkrare på vår E-handelssida

Vi har flyttat vår e-handelsplattform till en server med SSL-certifikat. Det innebär att kommunikationen mellan er webbläsare och våra E-handelssidor är krypterad. På så sätt kan inga obehöriga avlyssna eller på annat sätt tillgodogöra sig era kunduppgifter.

Åtgärden ligger inom vår satsning att följa EU:s nya regler gällande GDPR. Allt för att våra kunder ska vara säkra när de lägger sina order online. Vi vill skydda våra kunders personliga data och integritet.

Testa oss. Klicka gärna på hänglåset i adressfältet på din webbläsare. Ni borde då få information om att våra sidor är säkra.


SSL är förkortning för Secure Socket Layer. Numera heter tekniken egentligen TLS, som är en vidareutveckling av den tekniken. TLS betyder Transport Layer Security.

 

Byte av order- och ekonomisystem

Bäste Kund!

Geofix byter order- och ekonomisystem för att effektivisera order och leveranser. Detta för att ge er som kund ännu bättre service.

Under tiden vi byter system kan det medföra att din order tar någon dag längre än vanligt för oss att handlägga. Vid brådskande ärenden är ni naturligtvis välkomna att kontakta oss direkt via mail och telefon. Vi gör vårt bästa att leverera era beställningar så fort som det är möjligt.

Vi hoppas att ni kan ha överseende med detta.