Kategorier

Snörslå Hultafors CLP 30m

Snörslå Hultafors CLP 30m

Snörslå med 30 m flätat snöre, metallvev och en utväxling på 1:3

Exkl.moms

185:-

Lägg till i varukorg:

  • Modell: 652113
  • Sökord: 

  • Snörslå, Hultafors, 30m, Överbelastningsskydd


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Snörslå Hultafors CLP 30m

Snörslå med 30 m flätat snöre, metallvev och en utväxling på 1:3. Huset är tillverkat i ABS-plast med en stor öppning för påfyllning och en kork med bajonettfattning. Rymmer 100 gram krita.

Det flätade snöret har en stor absorberande egenskap vilket ger upp till 10 stycken distinkta linjer. Veven har en ergonomisk releaseknapp vilket gör att man kan dra ut snöret utan att veven snurrar.

Korken säkras av kroken i slutet av snöret vilket gör att snöret inte hänger löst med risk att fastna.

Överbelastningsskydd som minskar risken för att skada utväxlingen och att snöret går av. Releasefunktion som fungerar både i öppet och slutet vevläge. (Veven snurrar inte runt då snöret dras ut ).

Snöret är tillverkad av flätad bomull och polyester och har en stor absorberande egenskap vilket ger ett ökat antal distinkta linjer. Utväxling på 1:3, spolar tillbaka snöret 3 gånger snabbare. Påfyllningskorken är delbar, vilket gör det enkelt att byta snöre.