Kategorier

Tracing Plus - Linjefärg 750ml
Tracing Plus - Linjefärg 750ml Tracing Plus - Linjefärg 750ml Tracing Plus - Linjefärg 750ml Tracing Plus - Linjefärg 750ml

Tracing Plus - Linjefärg 750ml

För markering av ytor med hög frekvens. Linjemarkeringsspray med hög prestanda. Tracing Plus är användbar för att avgränsa många olika sorters områden

Exkl.moms

145:-

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

  • Modell: 1807-4
  • Sökord: 

  • Linjefärg, Soppec, Tracing Plus


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Soppec Tracing Plus - Linjefärg 

För markering av ytor med hög frekvens. Linjemarkeringsspray med hög prestanda. Tracing Plus är användbar för att avgränsa många olika sorters områden. Det kan vara att spraya linjer för varulager, sportarenor, golfbanor, cykelvägar, parkeringsplatser med flera. Tracing Plus lämpar sig för märkning av linjer på ytor som används mycket.
 
Särdrag och egenskaper:
- Utmärkt vidhäftning och mekanisk beständighet:
- Nätlinjer med hjälp av särskilt munstycke.
- Bra väderbeständighet och snabbtorkande. Mellan 15 till 20 min.
- Beständig ca 12 månader beroende på underlag och belastning på linjerna.
- Temperaturområde: +5 ° C till 50 ° C.

Kvalitet och Säkerhet:
- Ingen Xi-märkning, Xn (irriterande, eller skadligt), inte giftigt för vattenmiljön eller skadligt enligt R52/53 riskfraser.
- Finns i 750 ml (netto) -. 6 sprayflaskor per låda).

För användning på syntetiska ytor eller målade ytor: Testa på ett mindre område före användning. Konsultera de tekniska föreskrifterna för användning på bästa sätt.