LYRA Dry Profi hos www.geofix.se

Kategorier

LYRA Dry Profi

LYRA Dry Profi

Djuphålsmärkare med 2,8 mm tjockt grafitstift som standard. Spetsen är så lång (45mm) att man enkelt kommer igenom konsoler för t ex skruvhål.

Exkl.moms

95:-

Lägg till i varukorg:

  • Modell: 171753112
  • Sökord: 

  • LYRA, Dry Profi, Djuphålsmärkare


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


LYRA Dry Profi

Djuphålsmärkare med grafitstift

Djuphålsmärkare Lyra Dry Profi Graphite är en konstruktionspenna som används för märkning i djupa hål. Märkaren är av svensk design och har ett 2,8 mm tjockt grafitstift med lång spets som enkelt kommer igenom djupa hål och konsoler för exempelvis skruvhål. Du kan använda märkaren på de flesta material och färgen fäster även på smutsiga och oljiga ytor. Använd för märkning på exempelvis trä, plast, kakel, klinker, glas mm.

Stiftet matas enkelt och smidigt fram med klickmatning via det rostfria stålröret. Hylsan är försedd med bältesclips som möjliggör enkel förvaring i arbetsbyxorna eller i en verktygsficka. Hylsan har en inbyggd vässare.


Kunder som köpt denna produkt köpte även...