NET20 Plus hos www.geofix.se

Kategorier

NET20 Plus
NET20 Plus NET20 Plus NET20 Plus NET20 Plus

NET20 Plus

NET20 PLUS är speciellt utformad för CORS-referensstationer med hög precision

Exkl.moms


Ring för prisuppgift


  • Modell: Net20plus
  • Sökord: 

  • NET20 Plus


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


NET20 PLUS

Högkvalitativ CORS-lösning

NET20 PLUS är speciellt utformad för CORS-referensstationer med hög precision. Det rika datagränssnittet kräver olika applikationer som övervakning och maskinstyrning. Användaren kan använda vilken telefon eller surfplatta som helst för att konfigurera enheten enkelt från det kraftfulla webbgränssnittet.

Innehåller

1 st NET20 Trimble BD990 board, Inbuilt GSM module

Multikonstellation och multifrekvens
Med 336/800 kanaler för GNSS-spårning täcker NET20 PLUS alla GNSS-signaler inklusive GPS, BDS, GLONASS, GALILEO och IRNSS, QZSS för att ge stabil och pålitlig datakälla.

Rich Data Interface
Net20 PLUS stöder flera datagränssnitt som seriell port, 1PPS, händelse för att kräva olika applikationer. Dess kraftfulla Linux-system säkerställer en smidig drift utan bekymmer.

Rik trådlös kommunikation
Net20 PLUS stöder WIFI, Bluetooth, Ethernet, SIM-kort. Användaren kan skicka eller ta emot data med valfri metod.

Stort batteri
13600 mAh-batteriet räcker i upp till 12 timmar för att reagera på nödsituationer. Det säkerställer också att data lagras säkert.

Stor minneslagring
Det interna 32 GB lagringsutrymmet och TF-kortutbyggnaden säkerställer att användaren lagrar data under lång tid. Det stöder också FTP-push för att göra det bekvämare för datahantering.

L-Band Atlas
Atlas är en tjänst som tillhandahåller global precisionskorrigeringstjänst över L-bandssatelliter. Med ATLAS-abonnemang kan Net20 PLUS uppnå noggrannhet i centimeter utan några korrigeringsdata.

Webbgränssnitt
Den kan visa positionsstatus, konfigurera enhet, ladda ner data och uppdatera firmware från webbanvändargränssnittet med vilken telefon, surfplatta eller dator som helst.

Smart varning
Det varnar användaren via e-post eller SMS när laddaren är frånkopplad, batterinivån är för låg, temperaturen är för hög eller minneslagringen nästan full.

Robust design
Net20 PLUS huvuddelen använder aluminiumlegeringsmaterial för att ge starka stötar och vibrationsresistenta egenskaper. IP67-certifiering garanterar drift i olika tuffa miljöer.