Emlid Reach RX hos www.geofix.se

Kategorier

Emlid Reach RX

Emlid Reach RX

Nätverk RTK rover med centimeter noggrannhet

Exkl.moms

20995:-

Lägg till i varukorg:

  • Modell: 3031009
  • Sökord: 

  • Emlid, Reach RX


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


Nätverk RTK rover med centimeter noggrannhet

En revolutionerande RTK GPS / GNSS både vad gäller storlek och vikt men även pris. Vi pratar fickstorlek och 250 gram vilket gör det till en enhet du alltid kan bära med dig. Den är framtagen för enklare inmätning och utsättning med centimeternoggrannhet. Det är en ren nätverksrover med fokus på användaren där komplexa inställningar medvetet skalats bort för att ge en så smidig upplevelse som möjligt. Levereras med ReachView 3-appen.

Lätt att komma igång med - ingen konfiguration

Reach RX använder Bluetooth Low Energy (BLE) som låter dig ansluta och börja mäta med din smartphone eller surfplatta på några sekunder. Aktivera Bluetooth på din iOS- eller Android-enhet, hitta din Reach RX i ReachView 3, lägg till nätverksRTK-uppgifter och börja sedan mäta.

Centimeternoggrannhet

Reach RX använder GPS/QZSS, Galileo, Glonass, och Beidou för positionsberäkning. Även under svåra förhållanden kan du förvänta dig snabb fix-lösning.

Fjäderlätt fickformat

Den väger endast 250 gram och kan enkelt packas med praktiskt taget överallt.

Inget behov av särskild utbildning

Med Reach RX behövs inte utbildning i samma utsträckning som förut. Den är designad för att möta förväntningarna från såväl erfarna mättekniker som icke-mätare som vill komma igång snabbt. Nu kan vem som helst börja mäta med RTK GPS / GNSS.