Frakt & Retur : Geofix E-handelssida

Kategorier

Erbjudanden

Emlid Reach M+
Emlid Reach M+
2900:-  2300:-

Frakt & Retur

Frakt

Det tillkommer en fraktavgift för varje enskild order. Vårt enhetspris för frakt är 175 kr + moms vid varje köptillfälle. Detta pris gäller för de flesta av våra ordrar, men beställer du skrymmande eller tunga saker, eller behöver leverans utanför Sverige så kan detta pris komma att justeras för att täcka våra faktiska fraktkostnader. Observera att fraktkostnaden på orderbekräftelsen från webshopen fortfarande kan listas som 175 kr trots att detta inte stämmer i alla lägen.

Vi kan även skicka er beställning med mottagarfrakt om ni föredrar det. Vänligen kontakta oss om ni har ett eget kundnummer hos någon transportör som ni hellre vill nyttja för transporten av din beställning.

Returer / Byte

Varan måste vara oanvänd och i sin originalförpackning, om sådan finns. När den returnerade varan är kontrollerad och godkänd av oss skickar vi en ny produkt eller gör en återbetalning. Kunden betalar returfrakten och frakterna återbetalas inte.

 

Felleveranser

Felleverans eller saknat gods skall anmälas inom 10 dagar från fakturadatum. Kontakt uppgifter finns under rubriken ”Kontakta oss”.

Tranportskada

Transportskador skall omgående anmälas till transportören och Geofix AB. Var noga med att kontrollera din försändelse vid mottagandet. Kontrollera att godset är oskadat och att du fått rätt antal kolli jämfört med frakthandlingen.

Ej avhämtade paket

Ej avhämtade paket debiteras fraktkostnader + 250:- exkl moms för hantering.