PIX4D viDoc RTK hos www.geofix.se : Geofix E-handelssida

Kategorier

PIX4D viDoc RTK
PIX4D viDoc RTK PIX4D viDoc RTK PIX4D viDoc RTK PIX4D viDoc RTK

PIX4D viDoc RTK

Exkl.moms


Ring för prisuppgift


  • Modell: viDoc RTK
  • Sökord: Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


PIX4D viDoc RTK scanner

viDoc RTK-skanner. Enkel digitalisering med Pix4D programvara som kan mäta enstaka punkter eller skapa linjearbete från datafångst. Lätt för alla att samla poäng eller genomföra en exakt 3D-skanning. Den handhållna skannern kombineras med mobil programvara för att skapa digitala tvillingar så snabbt som möjligt.

Fånga

Använd din smartphone med mobilappen PIX4Dcatch för att fånga tillgången. Lägg till en RTK-enhet till den för att förbättra din noggrannhet.

Process

Ladda upp dina bilder automatiskt till PIX4Dcloud för smidig bearbetning ELLER importera dina bilder från telefonen till PIX4Dmatic-skrivbordsappen med hjälp av PIX4Dcatch-bearbetningsmallen.

Exportera till CAD/BIM/GIS

Markera dina tillgångar på PIX4Dsurvey som vektorer i punktmolnet och exportera dem som DXF (för CAD) eller SHP (för GIS).

 

Släpp loss potentialen i RTK:

Noggrann mätning från din mobila enhet

 
operational planning
Enkla arbetsflöden från fält till mål
Enkel digitalisering med Pix4D-programvara som kan mäta enskilda punkter eller skapa linjearbete från datainsamling.
operational planning
RTK-positioneringsrover för 3D-skanning
viDoc RTK-rovern paras ihop med PIX4Dcatch för att geotagga bilder av 3D-skanningen i realtid med hjälp av NTRIP-tjänster.
document the project
Förbättrad insamling av mobildata
viDoc ansluter till över 600 kanaler (inklusive alla större konstellationer som GPS, GLONASS, Galileo, etc.) vilket resulterar i konvergens på under 5 sekunder.
Identify errors
Ersätta komplexa arbetsflöden
Markmätningsutrustning som laserskannrar kan vara dyra, skrymmande och mycket tekniska. Drönare kan begränsas av bestämmelser. Övervinn hindren med en handhållen rover.
resolve disputes
Ett komplett, korrekt arbetsflöde i dina händer
ViDoc, smarttelefonen, PIX4Dcatch och PIX4Dcloud. En helhetslösning som får mätningar på centimeternivå, absolut noggrannhet.
Improve collaboration
Intuitiv känsla och struktur
Enkelt för vem som helst att samla poäng eller genomföra en korrekt 3D-skanning. Den handhållna rovern kombineras med mobil programvara för att skapa digitala tvillingar så snabbt som möjligt.