FlatMesh 4G Gateway hos www.geofix.se : Geofix E-handelssida

Kategorier

FlatMesh 4G Gateway
FlatMesh 4G Gateway FlatMesh 4G Gateway FlatMesh 4G Gateway

FlatMesh 4G Gateway

Exkl.moms


Ring för prisuppgift


  • Modell: FM3G-LTE-T
  • Sökord: Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


Den prisbelönta FlatMesh ™ -plattformen använder sig av ett trådlöst nätverksnätverk, intelligent sensorsystem bestående av små, lättanvända enheter utrustade med avkännings-, kommunikations- och beräkningsfunktioner.

I ett FlatMesh ™ -system ''pratar'' enheterna med sina grannar och förmedlar data i en serie av "hopp" till omvärlden. Detta dynamiska, icke-hierarkiska system är extremt robust och tål skador på enskilda enheter utan systematisk prestandaförlust. Den är lämplig för täta nätverk koncentrerade i relativt små områden. Det är särskilt lämpligt för platser som är svåra att komma åt, med hinder som skulle begränsa andra tekniker. FlatMesh-plattformen innehåller en betydande nivå av nätverksintelligens, vilket möjliggör inte bara en viss grad av självkonfiguration och självläkning, utan lyhördhet för händelser.

 

Trådlöst nätverk

På teknisk nivå har FlatMesh ™ testats och bevisats under ett decennium av implementeringar i mycket krävande miljöer, och innan dess i fem års forskning vid University College London, ett av världens mest respekterade ingenjörsuniversitet. Det proprietära kommunikationsprotokollet är baserat på industristandarden IEEE 802.15.4 PHY- och MAC-lager, som fungerar i det globala 2,4 GHz ISM-bandet. FlatMesh ™ är en del av ett integrerat system som kan innehålla många sensortyper och är idealiskt för komplexa applikationer som byggarbetsplatser eller byggnader där hinder är vanliga och oavsiktlig skada på delar av det trådlösa övervakningssystemet är möjligt. Noder kommunicerar för att hitta den optimala vägen och överför data till gatewayen i en serie "humle" (''hopp''). Om en sensornod eller gateway tappar av någon anledning kommer de andra noderna att hitta en alternativ väg; detta ger en betydande nivå av robusthet och redundans. Det möjliggör också mycket flexibla distributionskonfigurationer, särskilt i jämförelse med trådlösa alternativ för hub och eker. Kontinuerlig förbättring av sensorgränssnittet och trådlösa algoritmer har resulterat i extremt låg strömförbrukning och mycket lång batteritid, med många sensornoder som kan hålla i upp till 15 år medan du tar precisionsprover var 30: e minut och vidarebefordrar meddelanden genom nätet. Gateways är förkonfigurerade så att systemet fungerar så snart det har installerats. Användare kan välja mellan anslutningsalternativ inklusive USB- eller RS232-anslutning till lokal utrustning eller anslutning via en integrerad soldriven gateway. Alternativt, där nätström finns, kan FlatMesh-systemet anslutas direkt till andra databaser, dataloggare eller industriella datorer. Systemet är mycket intelligent och gör det möjligt för fjärranvändare att interagera med noder och gateway, till exempel för att konfigurera om avläsningsfrekvensen. Data överförs till vår användarvänliga WebMonitor-programvara eller kan skickas till många allmänt använda dataplattformar från tredje part. Läs mer om WebMonitor här. FlatMesh ™ -användare drar nytta av många års teknisk utveckling och erfarenhet från ett brett utbud av utmanande applikationer. Med tiotusentals sensorer runt om i världen som körs på FlatMesh ™ -teknik kan du vara säker på att du använder ett pålitligt system byggt på kvalitet, precision och hållbarhet.

 

FlatMesh 4G Gateway

FlatMesh 4G Gateway är en helt integrerad enhet som tillhandahåller all funktionalitet som krävs för att använda ett FlatMesh trådlöst sensornätverk på en avlägsen plats. Ingen fast IP-adress krävs för mobiltjänsten. Gateway initierar helt enkelt anslutningen till FlatMesh WebMonitor-programvara över Internet.

 

 

Se video hur det fungerar: