SuessCo Högteknologiska Sensorer hos www.geofix.se

Kategoria

SuessCo Högteknologiska Sensorer
SuessCo Högteknologiska Sensorer SuessCo Högteknologiska Sensorer SuessCo Högteknologiska Sensorer SuessCo Högteknologiska Sensorer SuessCo Högteknologiska Sensorer SuessCo Högteknologiska Sensorer

SuessCo Högteknologiska Sensorer

Ledande specialister och pionjärer inom magnetfältssensorteknik.

Exkl.moms


Kysy hintaa!


  • Malli: SuessCo
  • Sökord: 

  • SuesscCo, 3D, 6D, Sprickövervakning, Betong, GNSS, Sensor, Byggnader, Infrastruktur


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


SuessCo

Med sina digitala spricksensorer och trådlösa betongsensor är SuessCo en av de ledande specialisterna och pionjärerna inom magnetfältssensorteknik.

I synnerhet vår globalt patenterade 6D-sensor och den smarta 3D-sensorn är toppmodern teknik för sprickdokumentation och övervakning av brolager. All data från de sensorer som används överförs trådlöst och visas grafiskt i en instrumentpanel. Denna IoT-övervakning sparar kostnader, förenklar dokumentationen och ökar säkerheten. Livslängden för byggnader och infrastrukturer kan förlängas avsevärt.

Använd en sensor för att mäta förskjutningar och vridningar i alla riktningar.

Teknik- SuessCo 6D-sensorn är den enda sensorn i världen som kan mäta 6 dimensioner med bara en inställning. Den unika magnetfältstekniken och användningen av AI gör det möjligt att upptäcka absoluta förändringar i position och rotationer mellan två objekt. De tre rumsliga axlarna och motsvarande rotationsvärden detekteras och överförs trådlöst till en övervakningsplattform. 6D-sensorn kan utökas med externa moduler.

Med SuessCo 6D-sensorn är din digitala sprickövervakning och brolagerdokumentation toppmodern.

Fördelar:

  • Enheterna skickar sina observationer och metadata via ett IoT-nätverk till vårt moln. Efter geodetiska justeringar och beräkningar levereras data.
  • Flexibel användning med externa antenner och batterier
  • Lång körtid

1 enhet – Mät 3 dimensioner

Teknik- Den unika magnetfältstekniken och användningen av AI gör det möjligt att upptäcka absoluta positionsförändringar mellan två objekt. De tre rumsliga axlarna (X, Y, Z) detekteras och överförs trådlöst till en övervakningsplattform.

3D-sensorn är särskilt kompakt - batterier och antenner är redan integrerade i höljet. Den är allroundmaskinen och mäter förskjutningar permanent, exakt och utan avdrift.

Fördelar:

 

  • Hög noggrannhet och ingen avdrift
  • Kompakt design utan externa kablar
  • Enkel installation med hög tolerans

 

Registrera absoluta positionsförändringar digitalt – med en noggrannhet på 2 millimeter

Teknik- SuessCos innovativa GNSS-sensorsystem gör det möjligt att digitalt registrera absoluta positionsförändringar för ett eller flera objekt och visa dem grafiskt i en övervakningsplattform. Den kostnadseffektiva lösningen för kontinuerlig övervakning av stödmurar, släntrörelser, broar, industrianläggningar, vindkraftsparker och annan känslig infrastruktur.

 

Robust och sladdlös för snabbare byggframsteg

Teknik- Sensorn för temperaturkontroll av ditt betongarbete. Den trådlösa tekniken från SuessCo Sensors gör det möjligt att läsa data från betongen trådlöst via Bluetooth och bearbeta den digitalt. Kommunikationsmodulen kan utökas med flera sensorer. Den dokumentation som krävs för kvalitetssäkring är digital och enkel.