GEO • PAD hos www.geofix.se

Kategorier

Erbjudanden

Algiz 10X - Ver 3
Algiz 10X - Ver 3
28899:-  26009:-

GEO • PAD

GeoPad - Den ultimata mjukvaran för mätning i fält

För inmätning, utsättning och specialapplikationer. GeoPad säljs som en komplett lösning tillsammans med någon av våra handdatorer: Nautiz X1, Nautiz X8, Algiz 7 och Algiz 10X. Programvaran går även att köpa separat.

GeoPad programvara fungerar på de flesta av dagens tillgängliga handdatorer som använder Windows Mobile 2002 (Pocket PC) Windows CE 3.0 eller Windows Embedded Handheld 6.x.x. GeoPad kan även installeras på Tablet PC med Windows.

Programmet finns att köpa i två versioner: Den fullmatade versionen Professional och den lättare versionen Site Navigator.

GeoPad kan användas som ett mycket flexibelt fristående system, men mjukvaran är även anpassad för enkel integrering med PC-programmet Geo och det mycket kraftfulla maskinstyrningssystemet GeoROG. Geo-systemet använder samma filformat vilket garanterar en säker och problemfri kommunikation mellan de olika enheterna.

Vill du prova på en Demoversion av Geopad? Klicka på länken nedan och fyll i intresseanmälan så kontaktar vi er med nedladdningslänk och demolicens snarast!

 

Prova på Geopad