Ruxton High Vis-paket hos www.geofix.se : Geofix E-handelssida

Categories

Ruxton High Vis-paket

Ruxton High Vis-paket

Exkl.moms

1908 DKK

Please Choose:


Add to Cart:

 • Model: Rux-HV-S1017
 • Sökord: Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


 Nu 3 storlekar för att passa nästan alla surfplattor!

Ruxton Pack: Designad för att ge bekvämt och ergonomiskt stöd för fältanvändare av surfplattor. Tabletten är bekvämt placerad i påsen med dragkedja nära kroppen. Den är säkert fastsatt på förpackningen med en snabbkoppling fäst på baksidan av tabletten med en självhäftande krok och ögla. Tabletten förvaras och transporteras med dragkedjan stängd. Dra upp påsen, vik ner framsidan av förpackningen för att stödja surfplattan i stående eller liggande läge. Alla tre storlekarna på Ruxton-paketet är fästa på den bekväma Comox-selen.

Ruxton Pack-komponenterna är svarta. Emellertid tillåter det högsynta paketet användaren att förbättra synligheten för packningen och selen med tillägget av det orange främre skyddet och axelskyddet.

Fäst ytterligare påsar och hölster till denna MOLLE-kompatibla sele. Comox-selen är designad för att vara bekväm under en hel dags arbete i fält. Den är gjord av mesh med skumremsor med slutna celler som säkerställer bra luftflöde. Dessutom är selen designad för att vara bekväm när den bärs under en ryggsäck!

Orange främre omslag med fickor: Använd blixtlåset runt omkretsen av främre omslaget för att fästa på Ruxton Pack. Båda fickorna har avtagbara avdelare. Säkrar ficklocket med Fidlock® Snap-system, som kombinerar bekvämligheten med ett magnetiskt fäste med stabiliteten hos ett mekaniskt snäpplås.

High Viz Shoulder Cover: Ger förbättrad synlighet genom att lägga till ljust orange tyg och reflekterande tejp på axlarna och sidopanelerna på Ruxton Pack. Obs: detta är inte en ersättning för certifierade kläder med hög synlighet.

High Viz Ruxton-paketet – Vik ned framsidan för "Hands-Free" användning av din surfplatta. Finns i 3 storlekar för att passa nästan vilken surfplatta som helst

Inkluderar:

 • Ruxton Chest Pack,
 • Främre omslag med fickor
 • Hög Viz axelöverdrag

Förbättrad säkerhet: Håll händerna fria när du navigerar i svår terräng!

Överlägsen ergonomi: Vik ner förpackningen, skjut bort surfplattan från kroppen för att placera surfplattan i optimal position för visning och datainmatning.

Ökad produktivitet: håll din surfplatta och annan fältutrustning nära till hands och använd båda händerna för att utföra datainmatning.

Superbekvämt: detta är nästan alltid vad vi hör från våra kunder. Meshselen är välventilerad och mycket justerbar. Bekväm även när den bärs under en ryggsäck!

Storleksguide

 • Small passar surfplattor upp till 10'' (exempelvis iPad 9.7'' i ett skyddsfodral)
  • Maxmått på surfplatta 255x192x45 mm
  • Passar användare som är mellan 152 cm och 198 cm långa. Max "midjemått" är 140 cm
 • Medium passar surfplattor upp till 10-12'' (exempelvis Panasonic FZ-G1)
  • Maxmått på surfplatta 295x215x45 mm
  • Passar användare som är mellan 152 cm och 198 cm långa. Max "midjemått" är 140 cm
 • Large passar större surfplattor än 12'' (exempelvis Panasonic CF33 och Getac F110)
  • Maxmått på surfplatta 325x245x45 mm
  • Passar användare som är mellan 152 cm och 198 cm långa. Max "midjemått" är 140 cm