Ruxton Monteringssats för drönarkontroller hos www.geofix.se : Geofix E-handelssida

Kategorier

Ruxton Monteringssats för drönarkontroller
Ruxton Monteringssats för drönarkontroller Ruxton Monteringssats för drönarkontroller Ruxton Monteringssats för drönarkontroller Ruxton Monteringssats för drönarkontroller

Ruxton Monteringssats för drönarkontroller

Exkl.moms


Ring för prisuppgift
Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


Specifikt för följande DJI Drönar-kontroller: M300, Cendence, Smart Controller och Phantom/Inspire-kontroller.

Designad för att ge bekvämt och ergonomiskt stöd för drönarpiloter. Drönarkontrollen är bekvämt placerad nära kroppen och är säkert fäst vid den "superbekväma" Comox-selen. Monteringsfästet och gångjärnen är justerbara – du kan ställa in dem i en position som är bekväm och ergonomisk för dig! Ett idealiskt system för inspektioner, film, nödsituationer och alla andra drönarflygningar som kräver fokus på livevideoflödet.

För närvarande har vi fyra typer av dronekontrollermonteringssatser för DJI-kontroller: M300, Cendence, Smart Controller och Phantom/Inspire. Vi letar ständigt efter att lägga till andra märken och typer av kontroller för att möta våra kunders behov. Meddela oss om du har ett specifikt krav genom meddelandetjänsten i det nedre högra hörnet på denna sida.

Tillbehör:
Comox-selen som följer med Drone Controller Mount-satsen är MOLLE-kompatibel – detta innebär att du kan fästa ytterligare påsar och hölster efter behov. Comox-selen är designad för att vara bekväm under en hel dags arbete på fältet! Den är gjord av mesh med skumremsor med slutna celler som säkerställer bra luftflöde. Dessutom är selen designad för att vara bekväm när den bärs under en ryggsäck.

Överlägsen ergonomi: Ställ in gångjärnen i önskad position för ergonomisk användning av drönarkontrollern och monitorn.

Ökad produktivitet: Håll din drönarkontroller och annan fältutrustning nära till hands och använd båda händerna fritt under flygningar.

Superbekvämt: detta är nästan alltid vad vi hör från våra kunder. Meshselen är välventilerad och mycket justerbar. Bekväm även när den bärs under en ryggsäck!