Survipod : Geofix E-handelssida

Kategorier

Erbjudanden

Algiz 10X - Ver 3
Algiz 10X - Ver 3
28899:-  26009:-

Survipod

Survipod™ tillhandahåller världsledande lösningar för inte bara ökad byggnadssäkerhet, utan också förbättra stabiliteten, noggrannheten och nya skyddsnivåer för lantmäteriutrustning. Survipod™ har använts av lantmätare över hela världen. De unika Survipod™-produkterna hjälper till att utrota problem som dyra försäkringskrav, skadad utrustning, instabila stativ och osunda plattformar.

Survipod™ kom till liv när våra ingenjörer presenterades för ett projekt utan plattform på någon våning och inställningen av byggnaden behövde göras. Traditionellt skulle ett vanligt stativ vid arbeten utan plattform användas tillsammans med en betongdyna. Men vi beslutade att istället för att använda traditionella metoder skulle vi konstruera en skräddarsydd lantmäteriutrustning som en lösning, som när den användes tillsammans med en befintlig betongkonstruktion på en byggarbetsplats, skulle resultera i en mer pålitlig, exakt och enkel metod för att börja sätta ut. Ur detta föddes Original Survipod™.

Sedan dess har vi växt till att tillverka över 7 andra produkter inklusive Survipod™ Boltfix, Survipod™ Leveling Tamp samt Offset Survipod™. Med rätt lantmäteriutrustning kan lantmätare utföra sitt arbete mer exakt, snabbare och mycket säkrare, vilket bidrar till att säkerställa att byggnadsmätningar och mätningar blir så exakta som möjligt.

Den unika Survipod™ mätstolpen ger en stabil bas från vilken konstruktionslayout, byggnadsmätningar och strukturella mätningar kan göras av besiktningsmän och ingenjörer. Våra unika byggnadsmätningslösningar hjälper dig inte bara att få jobbet gjort snabbare och mer exakt, utan de hjälper dig också att upprätthålla instrumentsäkerheten och skära ner på noggrannhetsproblem som orsakas av instabil utrustning.