Hyra komplett kabelsökarpaket med signalgenerator hos www.geofix.se

Kategorier

Hyra komplett kabelsökarpaket med signalgenerator

Hyra komplett kabelsökarpaket med signalgenerator

Komplett kabelsökarpaket

Exkl.moms

500:-
Ring för prisuppgift


  • Modell: RCDP
  • Sökord: 

  • Hyr, Komplett kabelsökarpaket, DIGiCAT 550i, DigiTEX 100T


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


Hyra komplett kabelsökarpaket med signalgenerator

Hyr komplett kabelsökarpaket Leica DIGiCAT 550i med signalgenerator, signalförstärkare DigiTEX 100T. Detta kabelsökarpaket används för att hitta "döda" kablar. Signalförstärkaren kopplas i ena änden av kabeln som sedan skickar en signal till kabelsökaren.

Startavgift: 5 dagar x 500 kr = 2500 kr som är minsta antalet hyresdagar även om hyresutrustningen hyres kortare tid. Det vill säga 1-4 dagar. Från och med 6:e dagen är hyreskostnaden 500 kr/byggdag ända tills utrustningen har kommit tillbaka till någon av våra hyresdepåer

Utrustningen kan hyras av företagskunder i hela Sverige. Vi skickar med DHL fraktbolag. Fraktkostnaden tur och retur betalas av hyreskunden. Hyreskunden betalar även hyra under tiden som mätutrustningen transporteras till och från sitt företag. Sista hyresdag är när hyresutrustningen kommer tillbaka från hyreskunden till vår hyresdepå.

Hyresvillkor

Läs våra hyresvillkor innan ni kontaktar oss. Där står allt ni behöver veta när det gäller våra hyresavtal.