Hyra kabelsökare DIGiCAT 550i hos www.geofix.se

Kategorier

Hyra kabelsökare DIGiCAT 550i

Hyra kabelsökare DIGiCAT 550i

Avser hyra av enbart kabelsökare. Används för att hitta kablar som är strömförsörjda.

Exkl.moms

400:-
Ring för prisuppgift


  • Modell: RCDU
  • Sökord: 

  • Hyr, kabelsökare, DIGiCAT 550i


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Läs mer under våra försäljningsvillkor


Hyra kabelsökare DIGiCAT 550i

Avser hyra av enbart kabelsökare. Används för att hitta kablar som är strömförsörjda. För att hitta "döda" kablar måste man ha en signalgenerator. Se hyra av kabelsökarpaket.

Startavgift: 5 dagar x 400 kr = 2000 kr som är minsta antalet hyresdagar även om hyresutrustningen hyres kortare tid. Det vill säga 1-4 dagar. Från och med 6:e dagen är hyreskostnaden 400 kr/byggdag ända tills utrustningen har kommit tillbaka till någon av våra hyresdepåer

Utrustningen kan hyras av företagskunder i hela Sverige. Vi skickar med DHL fraktbolag. Fraktkostnaden tur och retur betalas av hyreskunden. Hyreskunden betalar även hyra under tiden som mätutrustningen transporteras till och från sitt företag. Sista hyresdag är när hyresutrustningen kommer tillbaka från hyreskunden till vår hyresdepå.

Hyresvillkor

Läs våra hyresvillkor innan ni kontaktar oss. Där står allt ni behöver veta när det gäller våra hyresavtal.