Kategorier

Utsättarspett

Utsättarspett

Utsättarspett - i stället för järnspett. Det mönsterskyddade Utsättarspettet tillverkas i Sverige. Spettet är ett teleskopiskt slagspett med svarvad spets i seghärdat stål och gummidämpat handtag

Exkl.moms

1945:-

Lägg till i varukorg:

  • Modell: 8103
  • Sökord: 

  • Spett, Utsättarspett, Slagspett


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

Utsättarspett

Utsättarspett - i stället för järnspett. Det mönsterskyddade Utsättarspettet tillverkas i Sverige. Spettet är ett teleskopiskt slagspett med svarvad spets i seghärdat stål och gummidämpat handtag.

Vi använder själva utsättarspettet i vår konsultverksamhet. Spettet klarar både tjälad mark och asfalt! Tekniken är att använda spettet på rätt sätt. Placera spetsen där hålet ska vara. Lyft vid handtaget och slå rakt ned. Upprepa tills rätt djup erhållits. Man ska inte bända med utsättarspettet.

En mycket uppskattad produkt, tack vare att den är enkel att använda och att den har lägre vikt jämfört med ett traditionellt järnspett. Att spetta upp ett hål blev plötsligt mycket enklare!