Kategorier

DigiTex jordspik och krokodilklämma

DigiTex jordspik och krokodilklämma

DigiTrace är en glasfiberslang (sondkabel) på 50 meter med en kopparledare inuti

Exkl.moms

325:-

Lägg till i varukorg:

  • Modell: DTJK1
  • Sökord: 

  • DigiTex jordspik och krokodilklämma


Vi reserverar oss för alla eventuella sakfel i texten, felaktiga priser samt som produktbilderna inte överensstämmer med den aktuella varan. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni upptäcker sådana fel i vår webbshop.

DigiTex jordspik och krokodilklämma

DigiTrace är en glasfiberslang (sondkabel) på 50 meter med en kopparledare inuti. Glasfiberslangen skjuts in och fram genom kablageschakt, dräneringar, trummor eller rörledningar. Sedan ansluter man Leica DigiTex 100t Signalgenerator och en signal skapas i ledaren som lokaliseras på ytan av någon av modellerna kabelsökare från Leica, t.ex Leica DigiCat 550i.

På så sätt kan man lokalisera plaströr, avloppsrör, kablageschakt och andra ickemetalliska objekt som normalt inte ger utslag på en kabelsökare.

Krokodilklämmorna kopplas ihop med Leica DigiTex 100 Signalgenerator för att signalsätta en kabel, även via en lyktstolpe, ett elskåp eller liknande.

Man sätter den ena krokodilklämman i objektet som man vill signalsätta och den andra krokodilklämman i jordspiken som trycks ned i marken. På så sätt skapas en signal som enkelt och precist hittas med hjälp av kabelsökare från Leica, t.ex Leica DigiCat 550i.

Leica DigiMouse är en batteridriven liten signalgenerator som kan fästas på en dräneringsslang. Slangen tillsammans med DigiMouse förs in i avloppet som ska lokaliseras. Leica DigiMouse genererar en 33 kHz-signal som en kabelsökare kan lokalisera, t.ex Leica DigiCat 550i.

Leica DigiMouse drivs av ett AA-batteri med en livstid på cirka 30 timmar. Vikten är 250 gram och dimensionerna 150 x 40 mm.

DigiTex Signalklämma används tillsammans med Leica DigiTex 100t signalgenerator för att skapa en signal i cylindriska metalliska rörledningar samt isolerade elkablar. Strömförsörjningen störs inte av signalen och användaren utsätts inte för personlig fara.

Koppla helt enkelt klämman kring kabeln och anslut till signalgeneratorn. Signalen lokaliseras enkelt och djupet till kabeln anges på en digital display, då du använder en kabelsökare från Leica, t.ex Leica DigiCat 550i.

Egenskaper

• Används för att signalsätta kablar och rör
• Kräver anslutning till Leica signalgenerator
• Längd på kabeln är 2 meter
• Innerdiameter på klämman är 105 mm